I tøjets tegn

Stop madspild…

…NU!

I denne uge har vi emneuge om “Genbrug og miljø”. Fantastisk emne. Og det siger jeg ikke kun, fordi jeg selv var i planlægningsgruppen, men fordi det er toprelevant, nødvendigt og aktuelt. Mit værksted handler om “Stop madspild” og det er på én gang spændende og skræmmende viden, jeg har fået ud af det. Nok mest skræmmende. Jeg er i hvert fald allerede her på førstedagen blevet besat af tanken om at genbruge alt, og er ikke længere i stand til at kassere mad, som intet fejler. Dog er jeg nok ikke der endnu, hvor jeg frivilligt vil spise filodej med knuste kammerjunkere, gulerødder og mozzarella, som var en af de retter de ivrige og ret så opfindsomme elever fik kreeret i dag. I “Stop Madspildets” navn.

For helt seriøst: Den samlede danske mængde madspild ville kunne brødføde 1 mio. mennesker og gøre en gennemsnitlig familie 10.000 kr. rigere (jep, så mange penge smider vi i skraldespanden). For meget mere nyttig – og skræmmende – viden, tjek www.stopspildafmad.dk.

Nu! Og smut så lige ud i køleskabet til restegilde…

Foredrag

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I tøjets tegn