Håndværkere og tid

Projekt kat(te)

Jeg bor sammen med Poul Thomsen. Måske ikke den helt rigtige, men det er fandeme tæt på. I lang tid har han hentydet til, at han vil have en kat. Det udviklede sig til timers søgen efter den perfekte kat (=helt bestemt farve pels og øjne). Så langt troede jeg stadig ikke han havde tænkt sig at gøre alvor af projektet. Særligt, fordi han ved, at jeg ikke er vild med katte. Men så gik det op for mig, at jeg bliver katteejer i starten af august. Til TOOO!!!

4

 • Sjovt, jeg sad lige i går og talte mig varm for at få to
  katte, der skulle hedde Los og Lækat. Mest pga. navnene, for jeg er
  også ret lunken overfor katte. Men også fordi der er mus i
  kolonihaven og så ville katte være smart. Inde i lejligheden om
  vinteren ville det være dumt – indekatte er jo psykopater.
  Spændende om du kan blive glad for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det er da de fedeste navne – alene bare på grund af navnene skal I gøre det. Og selvfølgelig også pga. musene! Jeg har altid hadet katte (ok, er stærkt ord, men har i hvert fald ikke brudt mig om dem), men er allerede ved at være glad for vores 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Håber I bliver glad for dem! Katte skal man lige vænne sig
  til. Har lige fået to og har altid svoret at det skulle jeg aldrig.
  Men man bliver glad for dem. Et godt råd, lad være med ar købe det
  billige kattegrus, køb det dyre der klumper for så lugter
  kattebakken ikke. Hav også låg på kattebakken så bliver kattegrusen
  i bakken. God fornøjelse, håber du bliver glad for dem. Hvilken
  race er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, det har du ret i. Og jeg er egentlig også allerede ved at være glad for vores 🙂 det er bare helt almindelige huskatte, som dog har en anden race mormor (kan ikke huske hvilken), som de har arvet lidt langhåret pels fra. Tak for tips!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndværkere og tid