Projekt kat(te)

Flot forside

Som barn forevigede jeg alt. Skrev lister og opgørelser over bøger, film, musik, veninder og udfyldte den ene dagbog efter den anden. Tog stakkevis af billeder, som jeg fik fremkaldt, og klistrede ind i tykke bøger med små notitser i siden. Jeg ville ikke glemme noget. Jeg ville altid kunne se tilbage og huske. Alt.  Det ligger stadig i mig, men med to små krudtugler i huset får jeg det ikke gjort.

Derfor har Gemalen og jeg aftalt, at vi hvert andet år vil lave en fotobog til Krabaten og Kongen, så de på samme måde som jeg selv har det, får masser af minder og dokumentation med videre. Genialt, synes vi selv. Og det gør Kongen også. Han fik nemlig fornøjelsen af den første bog. Vi bestilte den lige her http://www.onlinefotoservice.dk/. En stor og flot (særligt fordi den har Kongen på forsiden…) fotobog i højformat http://www.onlinefotoservice.dk/cewe-fotobog/cewe-fotobog-stor/stor-i-hoejformat.html.

IMG_1685[1]

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt kat(te)