Pas på hovedet

Semper-lover

Der findes en ammemafia. Og der findes en “lav-for-fanden-al-babymad-fra-bunden-for-ellers-vil-de-leve-af-sukker-resten-af-livet”-mafia. Pt. har jeg lagt mig ud med begge. Krabaten er 6 mdr. og bliver ikke ammet længere. Dels, har jeg aldrig kunnet lide at amme (det er løgn, i ny og næ har det været ok, men grundlæggende har det ikke været mig) og dels er han vågnet så meget både nat og dag, at vi over længere tid har optrappet mængden af grød og mos. Det går sådan set rigtig fint mht. at spise, der er bare ét problem. Knægten nægter – NÆGTER – at spise meget mere end et max. et par skefulde af hjemmelavet grød/mos, men spiser hurtigt en hel portion pulvergrød. Og ja, jeg ved godt at det er noget sødt stads. Jeg ved også, at han burde fylde sig med hjemmelavet øllebrød og mosede kartofler. Og at hans milde gemyt går fløjten, når han fornemmer, at maden er hjemmelavet.

6

 • Sådan var min den ældste også. Han elskede alt ‘færdig’-babymaden, men var knap så begejstret for hjemmelavet. Og helt ærligt, jeg gad heller ikke lave alle mulige slags grød fra bunden. Og det er bare nemmere at tage et glas frugtmos med på farten og åbne, end at stå med sit eget, der skal være på køl, i egne glas/bøtter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Handler det ikke om at gøre det der fungerer bedst for barnet og familien? Og jeg er ret sikker på, at han sikke skovler Semper i sig om bare et år fra nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Handler det ikke om at gøre det der fungerer bedst for barnet og familien? Og jeg er ret sikker på, at han sikker skovler Semper i sig om bare et år fra nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaja der findes heldigvis også en “så slap da af vi skal jo overleve”-mafia. Den er jeg medlem af…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på hovedet