Er der sten i dadler?!

1. maj i haven

Det kan godt være, at 1. maj engang handlede om øl og grill og godt vejr. Taler, måske. Med små børn i huset, så 1. maj væsentligt anderledes ud i år. Øl blev til danskvand, grill blev udvidet til grill OG snobrød og det gode vejr var stadig godt, omend noget køligt (frost i maj?!?!). Det hele var afsindigt hyggeligt, men hvorfor skal det tage så lang tid at bage et snobrød færdigt? Og kan det overhovedet lade sig gøre, uden at det bliver sort med sort på? Ikke for mig. Kongen slap uden om det brankede brød, ved brug af anden taktik. Han stak brødet ind i bålet 10 sek., spurgte om det var færdigt, prøvede igen og åd det. Eller, et par bidder i hvert fald. Så kan man så diskutere, hvad der er værst: At spise ubagt gær eller sod….Hyggeligt, var det i hvert fald.

 

2

  • Snobrød tager bare lang tid at lave. Navnlig, når man er sulten:-)
    Var en gang til fest, hvor værtsparret havde bestemt, at alle børnene skulle have snobrød…gæt selv, hvor megen gråd og utålmodighed det medførte rundt om bålet:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er der sten i dadler?!