Hvorfor det er vigtigt at have et cirkustelt

Kitschy bjælkehytte

Jeg har tidligere skrevet, at man er nødt til at have et cirkustelt. Det er klart. Men det stopper ikke der. Et legehus aka. en bjælkehytte er så klart et must. Og lige præcis derfor, brugte vi sidste weekend på at få banket sådan en satan op. Manden mente at have læst, at “det tager 30 min., så’ der legehus!”. Det håber jeg ikke passer. I vores tilfælde tog det ca. 4 timer. Med hjælp. Derudover skulle det grundes og males, og det tager tid. Særligt, når man er den type, som ikke gider bruge malertape, og det derfor er umuligt at male i bare et nogenlunde tempo. Men nu er hytten svenskrød med hvide sprosser, og vinduerne har tilpas mange hvide malerklatter til, at man tror det er meningen. Fint, fint. Jeg har indkøbt fejebakkesæt og havenisse, fået mormor til at sy køkkenternsgardiner og mangler nu kun at overbevise Gemalen om, at vi også skal have købt en fluesmækker med blomst på og plastikfugle til loftet. Han mumler, at det er “drenge vi har, og ikke tøser”, og lige præcis derfor er en kitschy bjælkehytte et udmærket modspil til lastbiler og geværer. Synes jeg.

615_LegehusHuset ligner dette, men er større…Har “lånt” billedet fra byg-selv.dk

5

 • Jeg venter spændt på billede af den kitschy bjælkehytte:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Så snart de sidste lister er sat på kommer der billede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg vil gerne have en kitchy bjælkehytte på vores matrikel som jeg kan (over)dekorere. Andre i husstanden har påpeget om det er MIT behov eller pigernes, men det synes jeg egentlig er sagen udvedkommende. 🙂 Og særligt når andre (igen) har nedlagt veto mod legehuse på matriklen.

  Så knock yourself out med deko. Jeg er misundelig. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eish, hvor er det et fint hus! Bliver helt misundelig, selv om jeg jo godt ved, at jeg ikke gider grunde og male og så’n. Vi har jo også et legehus, men det er ikke stort nok til at dekorere eller indrette. Mon HDD bliver træt af mig, hvis jeg foreslår, at vi prøver at sælge det og anskaffe os et større et af slagsen?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Nu må HDD lige forstå, at sådan en hytte er et must! Seriøst, det er lige før jeg kunne finde på at sidde i den og drikke te, når jeg bliver gammel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor det er vigtigt at have et cirkustelt