Superbabys super(ikkeeksisterende)søvn

Flying Superkids

Krabaten er en ivrig gymnast. Hver 14. dag går han til stimulastik og han elsker det. Holdet er lille, tror vi er ca. fem mødre med fem sprællende supergymnaster, og drønhyggeligt. Til stimulastik taler vi om grundlæggende sansestimulering, den gode kontakt til barnet, generel udvikling, berøring, aktivering og leg. Til slut er der fri leg i redskaberne. Sansegynge, badebassin med bolde i, forskellige gulvtæpper/underlag, snurretop, Bobles m.m. Hvis jeg ikke har sagt det før, og egentlig også hvis jeg har, vil jeg gerne slå fast, at det er et genialt koncept. Krabaten griner og smiler fra det øjeblik instruktøren åbner munden, og alene af den grund, er pengene givet ret godt ud. Derudover er han vild med øvelserne, og “spiller med” på det hele. Får han øje på en anden superbaby, flækker han i et endnu større smil, end når instruktøren taler, og det siger en del. Har du ikke gået til stimulastik med din baby, så gør det. Du vil ikke fortryde. Seriøst.

1447985

Synes du af og til at det er kedeligt at lege med din baby, så prøv denne bog. Jeg er fan.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superbabys super(ikkeeksisterende)søvn