Kitschy bjælkehytte

Fantastisk fredag

Fordi, og lige om lidt bliver det i punktform, fordi jeg er så træt, at jeg sidder og kører Merci i hovedet, udelukkende for at holde mig vågen, så jeg kan skrive dette indlæg færdigt (tjow..):

– Vi startede dagen med at vække træt svigerinde, som så lige præcis så træt ud, som man gør, når man har en baby i huset. Og vi dermed ikke længere er de eneste trætte i familien.

– Kongen spruttede af grin i armene på svoger.

– Gemalen blev som nyforelsket, da jeg endelig bøjede mig og lyttede ca. 2,5 min. på hans tale om, hvorfor det er nødvendigt med en ny bil.

– Vi fik super lækker mad hos søde venner, mens Kongen legede så fint med deres pige og Krabaten var god som dagen er lang. At Kongen så kiggede ekstremt skeptisk på maden, og nægtede at spise andet end peanuts og brød med smør, det er en anden snak.

– Kongen og Krabaten kom senere i seng end de plejer, og det, 7-9-13, ikke har medført problemer endnu. Det skal siges, at de begge er rutinedrenge med stort R. Vi kører efter: “Same procedure as last day”-princippit. For alle parters skyld.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitschy bjælkehytte