At krejle eller ikke at krejle

Er der sten i dadler?!

Det er der sgu da aldrig nogen, der har fortalt mig. Men så kan jeg bedre forstå, at min blender gik i tomgang, brummede og tilsidst stoppede helt og aldeles. Jeg vidste bare, at det var dumt at give sig i kast med sunde muffins. Og jeg hader dadler.

10

 • ahahaha. Så må du have en ny blender på ønskesedlen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Blenderen er reddet – den skulle bare have førstehjælp…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare som en lille slags serviceinfo, så kan blendere også godt dø af dadler, selv om man HAR husket at tage stenene ud. De er nemlig så psykopatklistrede, at der skal en del væske til for at få blendet dem.
  Kh Øglemor, der engang begav sig ud i at lave alt alt for meget dadel”guf” og et øjeblik havde glemt, at jeg også hader dadler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha. Det kan da lære dig at omgås dadler lemfældigt. Eller overhovedet! Føj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg er færdig med dadler. Endda inden jeg for alvor fik begyndt…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At krejle eller ikke at krejle