Bautasten og søvn

Tisseblomstrende forår

Har tulipaner på bordet. De er røde og gule og fra Rema1000, og de minder mig om, at selv om det er bidende koldt, så er det faktisk forår. Det siger min kalender og tisseblomsterne i haven (Kongen nægter at forstå, at de hedder erantis). Faktisk, har jeg lidt svært ved at forstå, at det er vintervejr når det er forår. Og om efteråret, er det sommetider stadig sommervejr. Er årstiderne trætte af at være, hvor de plejer, har begået mytteri mod Moder Natur og lægger sig, hvor det passer dem? Jeg tror det. Det jeg ved er, at det nytårsforsæt min veninde L, havde for år tilbage er genialt. Altid at have blomster i huset. Man bliver så glad.

tulips

 

6

 • vi har sne:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Enig! Det letter da en smule på vinterdepressionen at have lidt blomstrene farver indenfor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Lige præcis. Bliver i godt humør af det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he, det er da lidt sødt, at Kongen kalder erantis for tisseblomster 🙂 Jeg ved ikke, hvad der sker med det forår, og det er bare så koldt, at man ikke en gang kan gå ud og lede efter det. Godt nytårsforsæt. Så kan man da købe sig til lidt forår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, synes også det er lidt sødt 🙂 Man er simpelthen nødt til at købe sig til forår i denne tid…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bautasten og søvn