Bloglovin'

Sofajagt

Vi jagter en sofa for tiden. Den gamle vi har, er for det første ikke gammel, men fuld af gylpklatter og derudover er den ammet i stykker. Jeg har simpelthen haft en tendens til at sætte mig det samme sted og det var dumt. Gemalen fik nok af gylp og “siddehul” og er nu besat af tanken om “den perfekte sofa”. Når han får sådan en idé, kaster han sig engageret ind i projektet og giver ikke op før målet er nået. For kort tid siden var det “det perfekte tv”. Nu er det så en sofa. Jeg vil gerne have en sofa, men jeg vil også gerne have nyt spisebord og stole. Som Manden så fornuftigt siger, er det ikke en god idé. Endnu. Kongen har smadret bordpladen med hans “gaffel-og-kniv-for-fuld-hammer-i-bordpladen”-gøgl og mon ikke Krabaten giver det samme tur, når han skal lære at spise? Ergo, jagten er sat ind på ny sofa. Og sofabord. Det nuværende er for stort, til den sofa vi pt. er lune på. Det er i øvrigt ret svært at finde et sofabord, som er forholdsvist lille og som har en hylde under bordpladen. Den plade er et must, for hvor skal vi ellers gøre af al vores rod?! Tip mig gerne, hvis I kender noget fint noget…

83423

4

 • Fed sofa, gad jeg godt ha’ selv hvis vi havde plads til den:) Hvad med de der sofaborde eller sidebord hedder de vist. De er ligesom et C, man køre bunde under sofaen og bordet ‘svæver’ over sofaen??

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak for tippet – det skal tjekkes ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bønnebordene fra Designer Zoo! Fås i tre størrelser og m/u hylde under bordpladen – og i tusind fede farver:) Hvor er sofaen fra? Jeg drømmer også om en ny uden siddemærker og gylp/mælkepletter der ikke heelt går af o vask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Wow, har lige googlet bønnebordene og jeg er forelsket! Kan man købe dem på nettet, mon? Jeg bor på Fyn, nemlig. Sofaen er faktisk “bare” fra Daells og tilmed ret billig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'