Og loftet faldt ned

Om skydere

Kongen skal da have en “skyder”. Arhmen, det skal han da. Det gik op for mig i går, da god veninde refererede til foredrag med Carl Mar Møller. Han havde beskyldt kvinder for, at gøre små “fimser” ud af deres drengebørn. Ikke at imødekomme deres, fra naturens side, givne behov. Måske har han ret. Kongen har f.eks. ingen våben, fordi jeg ikke har kunnet se idéen i at lege med det. Tænkt, at det ikke var noget for små drenge, og at våben er noget frygteligt noget, som er meget alvorligt og krigsagtigt og frygteligt. Bevares, han har da fundet alternativer, og skudt med pinde, fejebakker, koste, biler, bamser…ALT. Kongen skal da have en “skyder”.

8

 • Ja da 😉 Havde dog heller ikke selv købt sådanne ting til min Konge, men så til hans 3-års fødselsdag blev han begavet med en del skydere, og er nu også den heldige ejer af et lyssværd – et KÆMPE hit! Dog elsker han stadig lige så meget at lave perler, modellervoks og tegne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det er dejligt, når børn spænder vidt. Kongen vil også gerne både skyde og lege med modellervoks – også gerne samtidig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke på Carl Mar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tja, og hvis de ikke bruger pinde mv. som skydere, så bruger de bare fingrene 😉
  Begge mine drenge har et ton af våben, men er stadig søde, rolige (til tider) og kærlige drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, det må ligge i deres instinkter – de gør det jo bare…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ah… jeg tænkte ligesom dig men måtte tænke anderledes, da mindstemanden kom hjem fra børnehave med et træsværd pædagogen havde lavet til drengene og en uge senere en bue og pil, følte jeg måtte gi’ mig. Nu har barnet både pistoler politiskilt, håndjern, lyssværd you name it…. Han leger med det en gang i mellem.

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det lyder sejt. Kan godt se, at vi skal til at samle ting ind nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og loftet faldt ned