Forbrændt fod

Lampeleg

Kongen og jeg var ret sjove forleden aften. Det syntes vi i hvert fald selv. Vi stod under Krabatens lampe, jeg løftede Kongen op og han daskede forsigtigt til lampen. Spørg mig ikke om, hvorfor det var sjovt. 5. gang slog det gnister, lampen røg ned og halvdelen af huset blev mørklagt. UPS. Kan afsløre, at vi var meget lidt populære hos Manden, som efterfølgende brugte lang tid på at rode med gamle sikringer. Nu forstår jeg bedre, hvorfor voksne normalt siger, at børn ikke skal lege med lamper/lys.

1

  • Det må i virkeligheden være vildt befriende for vores børn, at vi nogle gange træder ved siden af voksenfornuft og leger lege vi egentlig normalt ikke ville. Og selv er med til at det går lidt galt. Vi har et spisebord, som nu er dekoreret temmelig meget med resterne af et maleprojekt. Det vasker vi da bare af senere sagde jeg til min datter, da vi malede uden dug…min mand sagde noget andet, da han kom hjem:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbrændt fod