Sneglehusformede boller

Go, go, go!

Mandens og mit bomuldsbryllup skulle fejres i går. I denne ofte trætte tid med afbrydelser, var det mest luksuriøse vi kunne komme i tanker om, en biotur. Tænk sig at kunne sidde ned – og blive siddende. Og som vi snakkede om, kunne det kun blive en succes. Ville filmen være for kedelig, kunne vi stadig have en fantastisk aften, og udnytte chancen for et par timers sikker sammenhængende søvn. Det blev dog ikke aktuelt. Overhovedet. “De Urørlige” er, som mange allerede ved, en fuldstændig fantastisk, varm og rørende film. Har du ikke set den, så gør det. Hellere nu end senere. Livsbekræftende, smuk og med vanvittigt troværdige skuespilspræstationer. En af de få film, hvor jeg har kunnet sidde stille. Jeg er solgt.

The-Intouchables11

2

 • Mathilde

  Også en af de bedste film jeg har set længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Den var så fantastisk – intet mindre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneglehusformede boller