Arbejdsild

Det bekymrer mig lidt, at…

Det bekymrer mig lidt, at:

1: Kongen taler til mig, som om jeg er et barn: “Du har fået rigeligt!”, “du skal nok få”, “sid ordenligt”, “det er din portion, mor”, “jeg kommer om et øjeblik” m.m.

2: Jeg tilnærmelsesvist får abstinenser, hvis jeg ikke har indtaget minimum én bolle med smør om dagen.

3: At jeg for tredje gang på to måneder har ondt i halsen.  Og at jeg i dag har drukket 7 kopper te.

4: Krabaten synes det er sjovt, når Kongen laver rullefald hen over ham.

5: At Gemalen og jeg har bryllupsdag i morgen og at jeg ikke har en lille overraskelse til ham. Og at jeg seriøst overvejer, om jeg kan tegne mig ud af det.

6

 • Ida

  Ejjj, Nr. 3 er lige det samme her. Tror du det skyldes den manglende nattesøvn? Eller den får du måske? …men jeg gør ikke. langtfra… SUK. /Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg er sikker på, at nattesøvnen er synderen. Vores imunforsvar kan jo aldrig når at “opbygge” sig, når vi ikke får hvile nok. Dødtræls. Og så er det ikke nu, at jeg skal fortælle, at min søn på over 2, stadig ikke sover i gennem….Sender søvn til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bryllupsdagen i morgen. Selvfølgelig bliver din mand glad for en tegning 🙂 Er du god til at tegne hjerter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Årh ja, hjerter. Med glimmer. Og kysselæber. Og så lige spraye en gang “Date” deo på, så er den der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bryllupsdagen:) Skal man så have gaver? Endnu en grund til at blive gift! Jeg synes en tegning er en topgod idé. Og rullefald giver bare BS babyer, der kan overleve alt og som ikke er bange for noget.. Det er som om te ikke dræber den der ondt i halsen? Jeg hælder også kande op og kande ned..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak. Jep, man skal have gaver. Vi aftalte dog bare, at vi gerne vil til en Nephew koncert, eller noget, sammen, og så var det en aftale 🙂 Vi havde så også begge, på selve dagen, købt lidt lækkert til hinanden. Bliv gift, snarest. Det giver grund til flere hyggelige traditioner. Apropos hals, skærer jeg enten min af snart eller tager til vagtlægen i dag. Det hænger mig efterhånden langt ud af halsen (hø hø…).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejdsild