Magi og sygdom

Salmesang og købekage

Som tidligere nævnt, er jeg ikke typen, der får noget for min kirkeskat. Kirken er ikke et sted jeg befinder mig frivilligt. Normalt. Jeg skal alligevel ikke være for fin til at sige, at det var mega sejt at se præsten spille fodbold med de kommende konfirmander i dag. Lige så opsigtsvækkende som det fact, at han kun er 25.

Krabaten og jeg var frivilligt i kirke i dag. Til babysalmesang. Krabaten nød sangene, instrumenterne og kirkens akustik, og jeg forsøgte diskret at skjule dryppende tud og snøvlet sangstemme. Jesushyldesterne til trods, var det en dejlig formiddag. Kunne dog godt have været den flerstemmige udgave af Mester Jakob foruden. Det er afsindigt svært at putte sig, når man kun er 4. Salmesangen blev afløst af te og købekage fra Rema1000 hos ny mødregruppeveninde. Havde jeg kendt hende længere tid, havde jeg ikke nøjedes med et lille stykke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magi og sygdom