Er I klar over, hvor svært det er...

Navngivningsfest, sukkerchok og lyserødt tyl

Og det var så den fest. Og hvilken fest. Både Kongen og Krabaten var glade og sprudlende og gæsterne hyggede sig. Slagteren i Føtex reddede os med forskellige salater, kartofler, kød og brød og det lykkedes os at anrette pissetør browniekage (vi selv havde bagt…) med is og blåbær. Kaffen blev serveret med chokolade og cookies og derfor er vi begge gået døde i sofaen nu. Skudt af på sukker og fedt og god stemning. Kongen hjalp med at åbne Krabatens gaver og blev ellevild med “Bamse danser bamlet” bogen med det tilhørende lyserøde tylskørt. Og plastikskildpadden, der omdanner værelset til et inferno af blå, grønne og gule måner og stjerner. Faktisk sover han med skørtet på nu, mens skildpadden skaber associationer til en, der har slået hovedet alvorligt. En gåvogn, Hans Bølling ælling, bøger, tøj, Georg Jensen flagstang og penge sidder vi i mellem. For trætte til at flytte det. Det har været en skøn dag. Og den bliver ikke mindre skøn af, at vi endelig har fået taget et billede af os alle fire. Det har kun taget tre måneder.

aelling

 

4

 • Det lyder som en god fest med gode børn og gode gaver og god mad! Det er også pokkers svært, at få taget et billede, når man pludselig er så mange, at det bliver et gruppebillede.. Vi har endnu ikke et. Har I husket at give ham navn officielt? Vi holdt totalt snydenavngivning, for det passer vores temperament bedst at vente til sidste øjeblik med at melde navnet til det offentlige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det var simpelthen sådan en skøn dag. Haha, havde slet ikke tænkt på, at det jo faktisk ikke bare er et billede, men et gruppebillede, der skal tages! Skræmmende og hyggeligt på samme tid…Jep, han har også et navn på den officielle måde – på trods af, at vi sendte papiret til et forkert sogn…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ham – og godt at høre, at festen gik fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er I klar over, hvor svært det er...