Navngivningsfest, sukkerchok og lyserødt tyl

Hvornår lærer vi…

…noget så simpelt som at se “Vejret”. Eller læse om det. Jeg ved det ikke, men jeg tror det er på tide. I dag, endte vi f.eks med at fortælle Kongen om en mega sej legeplads med sørøverskib, eventyrby og det hele, som vi ville køre hen til i formiddags. Så kiggede vi ud af vinduerne. Sne, kulde, gråt, øv. Og der er det så også, at vi er sådan nogle: “Ja, det kan da godt være at vi også talte om at tage i svømmehallen, men nu har vi indstillet os på mega, sej legeplads, så nu er det det vi gør!”-typer. Og så gjorde vi det. Kongen rendte forfrossen rundt med dryptud, Gemalen og jeg har stadig ikke lært at klæde os på efter vejret, så han havde frosne fødder i Nike Free og jeg havde konstant gåsehud i alt for tynde strømpebukser….

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navngivningsfest, sukkerchok og lyserødt tyl