Salmesang og købekage

Fredagsfølelser

Fredagsdumt: At tage på Sanseudstilling på Brandts, når man hoster, har mistet stemmen og ikke er i stand til at følge Kongens tempo. Til gengæld var det sjovt, jeg fik “snakket” med en døv og savlet over slik og flødeboller i udstillingsmontre.

Fredagsproppet: Rester fra gårsdagens “vi-er-syge-så-vi-behøver-kun-spise-ting-med-et-half/half-indhold-af-fedt/sukker” har lokket hele dagen, og tvunget mig til at liste forbi jævnligt. Frygter Mandens reaktion, når han opdager, at de M&Ms han regner med at skulle proppe sig med, er væsentligt reducerede…

Fredagsskuffet: Fordi Kongen til tider kører sit ekstreme farflip, som i dag betød, at jeg ikke måtte sidde ved siden af ham og allerhelst skulle forlade stuen.

Fredagsstolt: Fordi Kongen har den vildeste fantasi, og i dag bl.a spontant stak hånden i aftensmaden og hev noget butterdej op, for at udbryde: “Det er en blæksprutte!”. Har justeret bordskiksregel til: Man må normalt ikke lege med maden. Senere pegede han pludselig på Manden og jeg med en tommestok og råbte: “Der kommer ild! Det brænder!”, hvorefter han igangsatte et større slukningsarbejde og hentede plaster i en legetøjsbil. Jeg forestiller mig, at hver dag i fremtiden bliver, som at være del af en actionfilm. Jeg tror det bliver spændende.

Fredagsglad: Fordi Krabaten smiler så snart vi bare kigger på ham. Og lige præcis af den grund, går han pt. under navnene: Godmodigfyr og Træskoen.

 

 

 

2

 • Totalt gode kælenavne, jeg kan bare se en lille smilende fyr for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, synes altså de er lidt hyggelige, de navne. Her til aften har han så bare brokket sig hele tiden…det må være nemesis.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salmesang og købekage