Chokerende forkølelse

Fjenden bag hækken

Lige om lidt siger jeg noget rigtig grimt om min nabo. Hun er en gammel bitch! I går kom hun rendende med den tungeste tordensky over hovedet, og var komplet ligeglad med, at jeg talte i telefon. Hun ville ind. Nu. Det skulle hun så ikke, fik jeg forklaret, samtidig med, at jeg forsøgte at lokalisere problemet. 10 min. senere kom hun igen, og tordenskyen blev ikke mindre, da hun så mobilen i min hånd. Hendes ærinde var så vigtigt, at hun trådte op på dørtrinnet og forsøgte at mase sig ind igen. Det lykkedes ikke. Jeg kan godt se ret sur ud, åbenbart.

Problemet: Vores sensorlys. “Ren tortur”, som hun kaldte det. “Det skal ned”. Det skal det så ikke, nej, fik jeg sagt. Ellers, sagde jeg ikke andet end: “Det taler jeg lige med Manden om”. Sådan ca. ti gange. Punkt 1: Nu har det taget os 1 år at tage os sammen til at få lyset op, så piller vi det fandeme ikke ned igen. Punkt 2: Hun kunne evt. sætte et gardin op, ligesom mange andre mennesker har i deres soveværelse. Punkt 3: Gemalen har været ude at tjekke, om den lyser for meget over til hende, og det gør den ikke.

Og ja, så kan det godt være at lyset er en kende skarpt. Det skal jo kunne blænde en tyv så meget, at han ikke vil kunne finde ud af indkørslen. Og ja, man kan sikkert godt finde en anden pære, men det gider vi ikke. Og da slet ikke nu. Og nu tror jeg lige jeg skal ud igen, så lyset tænder. Så kan hun lære det. Ha!

Jep, det er ikke utænkeligt, at I finder mig i de nye afsnit af “Fjenden bag hækken”.

Sådan kommer vi ikke til at stå. Bl.a. fordi, vi ikke er jævnaldrende. Overhovedet.

8

 • Hahaha, det får mig til at tænke på min nabos lys. Som vi overhovedet ikke er uvenner med, eller venner for den sags skyld. Har set manden 3 gange i mit liv og nikket goddag de to. Men hans lys er meget følsomt, så når det blæser sætter noget busk-agtigt gang i et ordentlig lysshow på hans matrikel. Pisse irriterende.

  Men jeg skal altså også have nogle gardiner i det soveværelse. Det er vi bare ikke kommet til endnu. Og det er jo stadig mørkt (når det ikke blæser), når jeg sover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Lysshow er godt 🙂 Det skræmmer eventuelle tyve væk…og kan du så få fat i nogle mørklægningsgardiner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej ok, hvor mange gange kan det lys tænde og genere? Jeg ville sgu også være blevet lidt sur…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh naboer er en sand udfordring. Vi endte med have kommunens hegnssyn ude pga uenighed om både et hegn, en manglende hæk og et skur. Naboen fik ret; skuret var for højt – 3 cm … Heldigvis kunne han godt se det idiotiske i at stå på sin ret, så vi beholdt skuret. Til gengæld måtte vi betale halvdelen af den hæk, som vi syntes, han selv kunne sætte op, når det var ham der ville have den. Øv, jeg håber for jer, at jeres nabostridigheder ikke udvikler sig. Det er dræbende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   OMG! Altid noget, at han ikke trumfede i gennem, at I skulle fjerne skuret. Og ja, kan levende forestille mig, hvor dræbende det må være. Jeg er der nu, hvor jeg overvejer, om vi stadig er på hej…hmmm

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du var i stand til at ligne en af dem på det billede er det godt nok imponerende at du lige har født. Noget med fertilitetsbehandling?
  Eller måske bare noget med at man får gråt hår og rynker af barn nummer 2 (Åh, det håber jeg ikke!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Man får SÅ meget grå hår, når man får barn nr. 2. Og rynker 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokerende forkølelse