Min håndboldstjerne

Svaret er…

43! (til de af jer der ikke aner, hvad jeg fabler om, henvises til “Et godt udgangspunkt”). Jeg er overrasket. Og overbevist om, at børn ikke nødvendigvis holder én ung. Til gengæld var hun sjov.

16

 • Jeg er blevet meget, meget gammel af at have fået 1½ barn… Glæder mig sådan til min “anden ungdom” når jeg er i 40’erne og alene hjemme med min mand fordi småkravlet er flyttet hjemmefra.
  43 – det er altså lidt af en alder at starte i… Kan allerede høre hvordan folk kommer til at omtale hende som sit barns bedstemor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Så bare se, når du har to barn. Så kan du godt lægge +10 år til dit udseende 😉 Jep. Jeg tænkte allerede nu, at hun lignede barnets bedstemor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Afføder næsten endnu flere spørgsmål – er det et donorbarn? Eks-kæreste? Uheld? Meningen?
  Men fedt at hun er sjov…så lover det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Dine spørgsmål er noteret på blok til næste mødregruppemøde 😉 Hun har barnet med kæreste, som selv har børn på 16 og 18 år (woooow). Graver dybere i historien, så snart jeg får mulighed for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var sikker på, det var fordi hun var ung ung, da jeg læste det første indlæg. I min mødregruppe er vi 27, 33, 39 og 41 år. De synes jeg var den mærkelige (altså unge).. Det er jo topmoderne at være moden mor. Hvis Bodil Jørgensen kan. Og Maria Montell. Og navnesøster Bettina Aller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Haha, næææ nej, hun er ikke ung ung, men moden mor. Og du har ret, det er det, der er topmoderne – ikke at jeg helt forstår det, egentlig. Så træt som jeg er nu, som 27-årig, tør jeg ikke tænke på, hvis jeg havde været 43!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 43 allywl. Og ligner en på 60. Nogen må give hende noget søvn, den stakkels dame. Men hvis hun er sjov, så er alt jo godt. Følg gerne op med svar på Lottes spørgsmål – sidder jo her i provinstrup og er meganysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det pudsige er, at hun rent faktisk får ret meget søvn…Jeg følger op, så snart der er nyt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var alligevel også en sjat. Tænker umiddelbart, godt det ikke er mig! Men der kan jo være omstændigheder der gør at hun først nu har fået. Min veninde var 40½ da hun fik sin datter. De mødte hinanden sent og da det endelig var tid til børn, kunne hun ikke blive gravid. Så 3 gange behandling skulle de igennem før det virkede. (og det vil min veninde ikke igen, så pigen er/bliver ene-barn).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tænker også, “godt, det ikke er mig!”. Men som du også fortæller om din veninde, kan det også være, hun har været i samme situation. Det ved jeg ikke…endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er gået glip af et og andet kan jeg godt fornemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det er du (hvis du vil opdateres, kan du læse “Et godt udgangspunkt” – kan ikke finde ud af at linke…).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er vist først lidt forvirret. Er hun for gammel, synes I ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hun så ældre ud end hun er. Og hun virker også til at være ældre end hun er. Men i det hele taget tænker jeg, at 43 er en moden alder at få sit første barn i, men om man er for gammel eller ej, afhænger nok også af sind…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • OK. Jeg er mest nysgerrig, fordi vi taler om en mere og jeg bliver 40 år næste gang. Jeg tænker meget over det med alderen, fordi jeg ikke vil omtales som barnets mormor, som en anden nævnte. På en anden side synes jeg, at jeg har noget at byde endnu et barn og føler mig ikke begrænset af min alder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   DO IT! For det første, kan man jo godt være 40 uden at ligne en der er det, og for det andet kan man godt være 40, men føle sig som en på 30 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min håndboldstjerne