Et godt udgangspunkt

Karkludsvrid og lagensving

Krabaten og jeg har været til babykontakt i dag. Babykontakt er et dække for ordet “babygymnastik”. Er man mere fancy kalder man det “stimulastik”. Same, same. Krabaten er 6 uger, nogle af de andre var 11 (uger, vel at mærke). Krabaten skilte sig alligevel ud på flere måder – han var den mest robuste, den med mest stoppede tårekanaler og den der græd/skreg mindst. Faktisk, sagde han næsten ikke en lyd, mens de andre mødre med jævne mellemrum gyngede febrilske rundt, med sved på panden, høj puls og sirenelyd. Åbenlyse førstegangsmødre. Kunne også ses på deres fint pakkede pusletasker, som fik min til at ligne skuffen på et børneværelse – proppet til bristepunktet med ting der ingen mening giver. En ekstern harddisk, for eksempel (wtf?!).

Babyerne lagde stille ud med afslappende musik og mødresang. Derefter skulle de “tumle” (det sagde hun sgu!). At tumle indebar i denne forbindelse, at krydse deres arme, krydse ben/arme, cykle med benene og strække armene. De gjorde det ikke engang selv. Sanseoplevelser var der også. Sæbebobler, blandt andet. Vi mødre hyggede os gevaldigt med at puste løs, mens babyerne enten skreg eller stirrede op i loftet (der var lamper!). Sæbeboblerne var der ingen der så. Afslutningsvis fik babyerne massage. Små, tykke ben, der skulle vrides som en karklud. Krabaten elskede det. Jeg kunne se det på hans glimtvise smil og skinnende øjne. Høre det på hans intense vejrtrækning og små, glade lyde. Det føltes fjollet på den fede måde.

 

5

 • Ida

  Hvor er du dejlig aktiv med din krabat. Jeg føler helt jeg understimulere min skinke, når jeg læser alt det du render til… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hihi..det kan i hvert fald varmt anbefales at gå til babygymnastik. Tilmeldte mig mest af alt, fordi jeg synes det kan blive lidt trivielt altid at lave øvelserne hjemme. Og for at have tid, hvor jeg altid ved, at jeg er intenst sammen med ham, uden at spekulere i vasketøj, mad, computer og andre forstyrrende elementer (Kongen, for eksempel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Som mor til 4 fire ved jeg, at man kan få brug uforudsete ting, når man sådan har begivet sig uden for husets 4 vægge. Jeg tror nu ikke, jeg har haft brug for en ekstern harddisk, men jeg synes det er eksotisk pakket 🙂 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvem tror seriøst at sæbeboler kan hamle op med lamper? Min bavian er 21 måneder og synes stadig at lamper og himlen er det fedeste at stirre på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, det er dumt at tro, det kan det. Hun burde have sendt en lommelygte rundt, som babyerne kunne have stirret ind i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et godt udgangspunkt