Om at hedde "rod" til mellemnavn

De fleste uheld sker i hjemmet

De fleste uheld sker i hjemmet. Således også her. I løbet af de sidste par dage, har der oven i købet været flere, end der plejer at være. Først smadrede jeg en glasskål. Endda på en måde, jeg ikke vidste var mulig. Hældte kogende vand i skålen, som nærmest eksploderede. Og hvorfor gjorde den det? (fysikekspert, det er NU du skal på banen!). Fik et seriøst chok, da glasskår sprang til alle sider. Særligt fordi, Krabaten var lige ved siden af (!). Senere opdagede jeg et glemt glasskår – det sad nemlig pludselig i min hæl. Det positive var, at det ikke var Kongen eller Krabatens. Og at huden var så hård, i så tykt et lag, at det ikke gjorde ondt.

Derudover hamrede Kongen ansigtet ind i et bordben. Flyvende vandret gennem luften, fordi han i ren iver over at ville ae Krabaten, overså noget af tidligere omtalte rod (nu MÅ det snart være slut med at rode…). Han brændte sig også på et fad. Og fik fingeren i klemme i en værktøjskasse. Endda mens han havde time-out. I sådanne tilfælde er han sej. Spænder op i alle muskler, råber “neeeeej!” og kaster eventuelt med den genstand, der blev et problem. Mucho macho. I løbet af ingen tid, er han igen i gang med en leg, og jeg står tilbage og ærgrer mig over, at det heller ikke blev denne gang, at jeg fik lov til at puste og sætte Cars-plaster på. Tynd dreng, med tyk hud, må være forklaringen.

8

 • Rimelig actionpacked dér.

  Ang. det der med at puste og sætte Cars-plaster på, ing’? Det er megahyggeligt. De første to gange. Derefter bliver det bare en kende anstrengende, når alt – og jeg mener ALT – der på EN eller anden måde kan eskaleres til at være plasterkrævende (lillebitte fald i entréen, lidt for hårdt hop ned fra sengen og videre i dén dur) bliver formanet til at hente Cars- eller Hello Kitty-plastrene. Og klistrer dem ud over det hele – og i øvrigt nægter at tage dem af igen, så det store Hello Kitty-plaster, der kom på maven, fordi Øglen havde ondt i maven (?!) sad der så længe, at hun fik lidt eksem af limen. Great(!)

  Ang. det der med glasskålen, så er jeg ingenlunde fysikekspert, men måske glasset var ‘skadet’ i forvejen (havde fået et slag før, en lillebitte krakelering eller lignende) og derfor ikke kunne tåle det varme vand? Skræmmende er det i hvert fald, når sådan noget sker. Godt der ikke skete noget – og at du har hård hud på hælene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hahahha…kan godt se, at man kan nå et punkt, hvor plastre ikke er sjove længere. Eller hvor plastre = eksem 🙂 Jeg er bare så ærgerlig over, at jeg i Kongens to-årige liv, stadig ikke har måttet give ham plaster på, og knapt nok kan få lov til at puste…æv. Måske du har ret med glasset. Kunne ikke se skader på det, men det kan selvfølgelig have været noget småt noget. Lorteglas. Og hurra for hård hud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ærgerligt med din skål, men godt at der – trods alt – ikke var andre end dig, der trådte i skårene. Krystalglas kan ikke tåle høj varme. Punktum. Andre former for glas kan godt tåle høj varme, men ikke store temperaturforskelle som fx direkte fra køleskab til kogende vand. Og så er der glas, der bare kan tåle det hele. Hvordan man ser forskel, ved jeg ikke, men gammelt glas ville jeg altid behandle forsigtigt. Når det er sagt, skal jeg ikke spille for klog. Igår ødelagde jeg 2 små glas-fyrfadsstager – ved at bruge dem. Ret overraskende …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tror ikke det var krystalglas, men ved det ærlig talt ikke. Fyrfadsstager UDELUKKENDE til pynt, åbenbart. Håber ikke de var dyre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck – hvor er det fedt at der endelig, endelig, endelig er én, som efterspørger min viden fra fysik højniveau 3.g. Tak. Er vi ikke bare veninder nu og på postkort?!
  Glas…nogle glas kan tåle kogende vand og andre ikke. Rocket science. Har noget med tykkelsen at gøre. Dit glas har nok haft en tynd bund, men tykke sider og så varmen fra vandet udvider glasset, så hvis der er forskellig tykkelse, så går tempoet skævt og glasset springer! Woa. Men – du kan putte en metalske i glasset inden du hælder op. Det tager varme-ledningen, og derved springer glasset ikke…

  Mht. plastre. Vil lige sige at H&M har nogle fine nogle, som man også selv hurtigt kan komme til at sætte “for meget på” af. Det er nærmest accessories!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Vi er SÅ meget veninder nu og på postkort! For det første, alt for fedt, at du rent faktisk har haft fysik på højniveau. For det andet, alt for fedt at du er ekspert i glas. Jeg skal i H&M ASAP!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får jo helt dårlig samvittighed over at trække på smilebåndet under læsningen. Sikke uheldig man ind imellem kan være;-) Min pige gider heller ikke det der plaster. Faktisk er det kun mig der har brugt det ellers så fiiine hello kitty plaster mormor har foræret os;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hihi, jeg tror også snart jeg selv begynder at gå med Cars plaster, når nu Kongen ikke vil. Et smykke, vil jeg kalde det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at hedde "rod" til mellemnavn