Tålmodighed, please, bliv min ven!

Teknisk assistance søges!

Har oprettet min blog gennem Bloggers Delight, men vil meget gerne have eget domæne i stedet. Altså komme til at hedde www.familiendanmark.dk i stedet for www.familiendanmark.bloggersdelight.dk. Spørgsmålet er nu, hvordan jeg gør det? Og kan det overhovedet gøres, sådan at siden er som den hele tiden har været – samme layout, indlæg osv, men “bare” anden adresse? Jeg er totalt på bar bund! Hilfe!

2

 • Altså, hvis du skifter platform, skal jeg være den første til at klappe i mine små buttede hænder. Det her bloggersdelight-noget kører nemlig psykolangsomt hos mig 🙂

  Jeg er ikke så teknisk kyndig, men det skal ikke afholde mig fra at ytre mig, så here goes: Du kan sagtens få dit eget domæne. Det skal bare købes (DK Hostmaster er din ven) og hostes et sted. Hvad angår layoutet, så kan du sikkert sagtens få noget, der ligner rigtig godt i WordPress. Du kan også vælge at bruge en blogger-skabelon og få blogspot-domænet til at redirecte til dit eget domæne (det er det, jeg gør – jeg ejer nemlig ikke tålmodighed til at lære det dersens WordPress).

  For at flytte din blog til en ny platform (blogger, wordpress eller noget helt andet) skal du finde ud af, hvor du eksporterer din blog. Det burde der stå noget om i dit kontrolpanel, og ellers kan det være, at bloggersdelight-supporterne (sådan nogle findes, gør de ikke?) kan hjælpe dig. Når den så er eksporteret, kan du importere den på din nye platform. Smart og relativt enkelt, når man lige knækker koden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak for hjælpen! Dejligt! Håber jeg får tid til at kigge på det snart (har en MEGET vågen baby) – og så håber jeg saftsuseme jeg forstår det, for min tålmodighed er næsten ikke-eksisterende, når det kommer til teknik!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tålmodighed, please, bliv min ven!