Børnesikret julepynt?!

Om at finde sin rette hylde

For Gud ved hvilken gang, er der ekstremt fokus på os lærere. Hvor meget vi arbejder? Og hvornår? For den sags skyld også, hvor? Eleverne skal gå mere i skole, de skal sidde lårene af lærerne, de er i øvrigt SLET ikke dygtige nok og bye, bye til fritidsaktiviteter og legeaftaler. Hetz eller ej, jeg elsker mit job! Elsker at åbne verden for et barn, se det begejstres når læsekoden knækkes og støtte det til at blive den bedste udgave af sig selv. Fedt, givende og udfordrende!

Og så er det i øvrigt det bedste job jeg nogensinde har haft. Ikke som de 14 dage som telefonsælger, jeg fortalte om forleden. Hundepasser, var vist heller ikke lige mig. Lidt et problem at være for sart til at samle lort op og derudover ikke optimalt, at jeg ikke kunne styre hunden, men altid kom glidende bag ved den – på maven vel at mærke. Så var der tiden hos Købmand Bjarne. Dumt, at arbejde hos en købmand, når man er elendig til hovedregning, og derudover har ekstremt svært ved at være serviceminded på den der: “Ja, selvfølgelig er det ok du taler ned til mig, og hundser rundt med mig, for kunden har altid ret”-agtige facon, men derimod havde en undseelig lyst til konsekvent at gøre det modsatte.

Helt fjollet var det at arbejde i Bauhaus. I havecenteret vel at mærke. Stå der og rådgive om plæneklippere, gødning og motorsave, uden så meget som selv at have ejet en have. Hurtigt lærte jeg sætningen: “Pris og kvalitet hænger sammen”, og det gør den muligvis også, men jeg ved det ikke. Forstår ærlig talt godt, at de fleste kunder som oftest ledte efter anden hjælp, før de spurgte mig. Så stod jeg altid og glædede mig lidt over, at jeg i en alder af ca. 21 ikke lignede en, der vidste noget om den slags.

Bevares, der har da også været gode jobs. Biografen, da jeg gik i gymnasiet. Ikke det værste tidspunkt at have fri adgang til film og slik. Eller fritidsklubben med de søde børn, og den gode kollega, som altid var med på at lave risengrød og “mandagsdisko”. Det er blevet til mange fritidsjobs i tidens løb, men kun ét rigtigt. Det må være sådan det er, når man aldrig har ledt efter sin rette hylde, men bare har fundet den!

Ps: Noget jeg tilgengæld lige har brugt en time på at lede efter  er en vejledning til Google Analytics, som jeg rent faktisk kan forstå!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnesikret julepynt?!