Julestemning og moderne nisser

Men den kom…

…julestemningen! I sidste sekund. Og det er dagen, hvor jeg har tænkt mig at svælge i andefedt og brunede kartofler. Og falde baglæns ved synet af stuebordet med havregrynskugler, chokolade, kaffebønner, peanuts, flæsk, konfekt, cognacbønner – you name it! Min mor har aldrig gået op i sund livsstil, og gælder det jul, er hun MEGET langt fra less is more. Ikke kun hvad angår mad. Der er sprunget en julebombe i huset, som har efterladt sig et spor af kravlenisser, porcelænsrædsler, julekugler og rensdyr. Juletræets grene giver sig ved tyngden af hjemmelavet pynt, lametta og musetrapper. Min far hjælper, hvor det er nødvendigt. Og ryster på hovedet i det skjulte.

Rigtig glædelig jul til jer alle! Håber I får en skøn aften. Skovl ind, skrål med på de høje toner og flå papiret af gaverne, for pokker, for i aften er det ok. Mådehold er i dag et fremmedord. Det var også det jeg sagde til mig selv de år, hvor jeg som barn spiste til jeg brækkede mig…..

…Mine forældre har hund. Kun én, dog.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestemning og moderne nisser