Min satellitby og min mødregruppe

2012 hos FamilienDanmark

Kongens år: I starten af 2012 var Kongen en sød og charmerende dreng, med store mørke øjne og begrænset sprog. Sød og charmerende er han stadigvæk, og de mørke øjne er der også. Sproget er til gengæld gået fra ord som: Gulv, hej, nej, hov og ja til hele sætninger. Hurra! Sprogstatus er, at Kongen gentager alt, og snakker i ét væk. Det betyder også, at han i dag både har sagt: “Hold kæft, der er mange!” og “Av, for satan!”. Vi er nogen i huset, der skal lære at tænke før vi taler. I 2012 er Kongen blevet et stykke fortand fattigere og en kæmpe trampolin rigere. Samtidig med, at han blev hoppende sommerdreng, forsvandt den uskyldige babyhed og grænsesøgende præ-toårig begyndte at vise sit udfordrende fjæs. Pågældende udfordrende, men dog kønne, fjæs er nu fordelt på 88 cm og 12,5 kg.

Krabatens år: Krabaten nåede ikke at få meget af 2012 med. Han ankom d. 21. november – 4115 g og 55 cm. Han kan spise og det er han god til. Derfor vejer han nu 5800 g. Derudover kan han holde hovedet og vende fra mave til ryg. Det sjoveste er, når han smiler, men ellers er der ikke meget pep i ham. Endnu.

Lidt til den skeptiske side…

Gemalens år: Gemalen har i 2012 lært at være omstillingsparat. Det lærer man, når man indenfor relativt kort tid når at arbejde i 3 forskellige filialer. Den første i centrum med mange kollegaer – også af den unge slags. Den næste på herrens mark, eller længere væk, med to på 50. Kvinder, vel at mærke. Pt. er han et sted med hele tre kollegaer – endda en mand, som er trofast “Desperate Housewives” seer. Hvis han ikke allerede var en tålmodig type, så er han i hvert fald blevet det. 2012 har i øvrigt også bragt ham et latterligt knæ og en on/off-interesse for håndvægte.

Mit år: I starten af 2012 var jeg motionsfreak, passioneret klasselærer og mor til én. Kort efter blev jeg gravid og træls, men stadig motionsfreak og passioneret klasselærer. Begyndende mor til to. Klarede en flyvetur på 5 (!!!) timer med aktiv Konge uden at få koldsved, og oplevede kontrasten mellem udenlandsferie og sommerhustur med lille barn. Gæt selv, hvad der var nemmest. Man er vel fra provinsen og har en dreng, der er gift med ordet “rutine”. Slutningen af året bød på et styks kejsersnit, panikanfald og kæmpefin baby. Derfor er jeg nu igen motionsfreak, på barsel og meget interesseret i klokkeslæt (spise-, sove- og skidetider). Jeg er stadig 1.68, men 7 kg tungere end sidste januar. Derudover er jeg blevet fan af Matador, og holdt op med at snakke om folks stigende selveksponering på nettet. Blogging is tha’ shit!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min satellitby og min mødregruppe