Womenomics!

Ti tumpede tanker #2

1: Hvornår er “far-fasen” slut?! Jeg må jo for filan ikke engang puste på Kongens mad – end ikke sidde ved siden af ham!

2: Hvor lang tid bruger jeg liiige på at rydde op hver dag!? Der er ryddeligt når Kongen går i seng, og så snart morgenmaden er spist, er der IGEN nogen, der har kastet et kanonslag. Eller det der er værre. Og hvornår lærer jeg at tage mig sammen til at skylle havregrødsskåle FØR det er umuligt….?!

3: Hvor mange gange om dagen er det tilladt at tjekke, om man har fået flere “followers” på Bloglovin’ før det bliver pinligt?! Det er også bare fordi jeg er en nørd til teknik, og stadig har en Google Analytics der viser: “0 besøg siden bloggens start”. Deprimerende.

4: Har fået “pensionist-tendenser”. Har nu kigget efter posten fem gange på 30 min. For det første, må det være fordi jeg bor i et parcelhuskvarter, hvor man gør den slags og for det andet, fordi jeg venter på brev om, hvornår jeg bliver mor til to. Tror liiige, jeg kigger igen…

5: Jeg er sikkert den sidste der ikke har læst “Fifty Shades” færdig endnu – eller som ikke har et “secret crush” på Mr. Grey. For hver gang der står, at de ikke kan give hånd, uden at der opstår: “..elektriske spændinger mellem dem…”, bliver jeg mere og mere irriteret.

6: Måske skulle jeg tage at mødes med en veninde i dag…Min hjerne er brændt sammen og kroppen gået i panikberedskab, og alt jeg ser for mit indre blik er sprøjter, skalpeller, koldt operationslys og mundmasker. Måske er det alligevel bedst at lade være…der er nok grænser for, hvor meget “rystende espeløv” andre orker at se på.

7. Kan operationspersonalet mon se, hvis jeg drikker en Guldøl inden? Måske det faktisk ville være til alles bedste…

8: Hvad blev der egentlig af Michael Meyerheim og Cecilie Frøkjær i “Go’ morgen Danmark”?! Der er jeg altså bare ikke god til fornyelse!

9: Årh man, nu fik jeg igen ikke smurt madpakke til min mand. Der ligger sådan en skjult forventning om, at det er den barslende, der overtager husholdningen. Men hvad nu, hvis den barslende er elendig til det?! Efter jeg gav ham en pose rugbrød med i sidste uge, forstår jeg faktisk ikke, at han stadig er i stand til at bevare håbet.

10: Hvis Kongen siger, at jeg lugter eller stikker i dag, så tuder jeg. Han må forstå, at der er grænser for, hvad man kan sige til psykisk ustabile mennesker (læs: gravid panik-mor).

Og hvorfor ser min stue sådan ud?!

 

 

 

10

 • Ad 3 + 6 + 7. Hvad er det, jeg ikke er med på her? Er vi ude i noget fødsel ved kejsersnit, som endnu ikke er helt datosat? Og så synes jeg, at det ser ud som om ‘nogen’ hygger sig ret meget med noget hule-noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Vi er ude i noget kejsersnit, som er fastsat til på onsdag – og eftersom jeg er typen, der får seriøs hjertebanken af at bevæge mig ind på et sygehus, er jeg meget i panik ved tanken…’Nogen’ hygger sig stadig med hulen – den står her endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen altså hvor jeg elsker dine humoristiske og ærlige indlæg, og i mig har du en fast follower på Bloglovin’ 😉 /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – det gør mig simpelthen så glad med sådan en melding 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på Instagram under ‘birgitte_b’ – følg mig og så kan jeg finde dig 🙂
  Og skal du ikke bruge dagen på at føde snart? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Kan man ikke følge dig på Bloglovin’? Ved ikke om det er et dumt spørgsmål…Bruger praktisk talt ikke Instagram, nemlig… 🙂 Og gid det havde været så vel (fødsel) – den står på kejsersnit i morgen!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blev min kommentar væk? Eller skal jeg godkendes inden den bliver vist?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hmmm…aner ikke helt, hvad der er sket. Kommentaren er først dukket op hos mig nu. Mystisk…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte B

  Ved ikke med det der Bloglovin… Men hvis du er fast læser hos mig, får du vist en mail når der er nyt. Kan man være fast læser hos dig eller følge med Bloglovin?
  Held og lykke i morgen med kejsersnitten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg går lige en på din side om lidt, og ser om jeg kan finde ud af at tilmelde mig 🙂 Ved mig skal du bare gå ind på min side, og trykke på ikonet med “Follow on Bloglovin'” – det var det eneste jeg kunne finde ud af at oprette 🙂 Og tak for det – jeg får vist brug for det…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Womenomics!