At sove eller ikke at sove...i telt

Klimaamok og sejt Reimasæt

Vejret er gået amok. Ikke mindre. Det kan godt være, at det er dejligt, at solen skinner i november, og at man kan gå i sin have og luge ukrudt (what!? I november!?) i t-shirt. T-shirt! Men…det er underligt. Det er egentlig også mere end det. I mens klimaet er ved at sige op, pakke sammen og rejse langt væk, render halvdelen af jordens befolkning apatiske rundt med en opgivende attitude, river sig i håret og lader fortsat bilen holde i tomgang for temperaturen i selv sammes skyld. Ak og ve. Der findes vejledninger og anvisninger for så meget. Måske vi snart kunne bruge én om klimaet? Simple retningslinjer og gode råd om alt det vi alle sammen godt ved, men som vi alligevel har brug for at få tydeliggjort. At få udstukket noget  fra nogen.

At vejret først er begyndt at vise sig fra sin efterårsagtige side nu, her i november, forvirrer ikke kun mig, men også Kongen. Han går fortsat kun i t-shirt, har endnu ikke haft varmere jakke på end en softshell, og ikke engang været tæt på at skulle bruge sit termotøj. Derfor har han lidt svært ved at tro på, at det rent faktisk er efterår. Havde det ikke været for de røde og gule blade, så var han ikke hoppet på det.

Kongen har modtaget det fedeste vintersæt fra Reima, som i følge ham selv er “sejt!”. Jeg venter spændt på at se, hvornår vejret giver ham lov til at bruge det. Han er for “varmt” et barn til at kunne bruge det endnu. Jakken,http://www.reimashop.dk/Kategorier/Reima/Overt%C3%B8j/Jakker/Reimatec%C2%AE-jakker/Reimatec%C2%AE-jakke-Regor/p/521355A-6510 , er både vandtæt og åndbar, har tapede sømme, snefang og justerbar talje. Kvaliteten er både mærkbar og til at se. Bukserne, http://www.reimashop.dk/Kategorier/Reima/Overt%C3%B8j/Bukser/Reimatec%C2%AE-bukser/Reimatec%C2%AE-bukser-Rehti/p/522159-6980, er også vandtætte og åndbare, med tapede sømme og i ekstra slidstærkt materiale. Med dette sæt, kan vinteren bare komme an. Allerhelst med sne, for jeg tror, det vil være en god følgesvend på en kælketur.

IMG_7259[1]IMG_7260[1]

2

 • Jeg giver kongen fuldstændig ret, det er et fedt sæt overrække. jeg krydser fingre for, han snart får brug for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det gør jeg også – men ellers er det godt med en lillebror fra samme tid på året, så kan han overtage det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At sove eller ikke at sove...i telt