Jeg arbejder!

Ligestilling til husbehov

Jeg kan godt lide at sige, at jeg går ind for ligestilling. Og det gør jeg jo også. Men lige nu, hvor jeg efter lang tids “pause” er tilbage på arbejdsmarkedet, ville jeg uden tøven råbe “MIIIG!”, hvis nogen råbte: “Hvem melder sig til at gå hjemme?”. Jeg ville gladeligt hente børn tidligt, stå klar med danpende varme boller, vaske hele familiens tøj og klare samtlige indkøb. Bare lige et par år, mens jeg rent faktisk har børn, som nyder at være hjemme. Børn, som nyder at lege formiddagen væk i en tryg institution med små mennesker som ligeværdige med- og modspillere. Og som derefter sætter pris på at komme tidligt hjem, til knus, kram og nærvær. Lad bare Gemalen arbejde. I ligestillings navn.

4

 • Jeg har det på præcis samme måde – og jeg har ikke engang børn endnu. Måske hænger det sammen med at jeg gerne vil være forfatter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Forfatter….det lyder virkelig interessant!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Jørgensen

  Orh, Bettina, jeg vil også råbe højt miiig sammen med dig!
  Trods jeg også gerne vil have fast arbejde, så må jeg meget overraskende erkende, at det der barsel og orlov, er ret skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Barsel og orlov er the shit. Uden tvivl!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg arbejder!