Instagram

Tatoveringsjunkie…

…er jeg ikke helt, men af en eller anden grund, sad jeg i en tatovørs stol i Ringe i onsdags. Jeg skulle ellers ikke have flere. Så fik jeg lavet tre. Et lille sort hjerte på bagsiden af begge ankler og en puslespilsbrik på underarmen. To hjerter, to børn. En puslespilsbrik, en mand. Gemalen fik i samme ombæring nemlig lavet en brik, der passer til min.

Med smerten og tatoveringen følger også et rush. Et kick ved tanken om, at jeg har købt et smykke, som aldrig kan tages af. Og ved jeg overhovedet, hvad jeg synes er pænt om 5-10-15 år?! Nej. Selvfølgelig ikke. Men jeg ved, hvad jeg synes er pænt lige nu, og det er nok. Eller som andre siger: Prøv at tænk på, hvor grim en tatovering bliver med tiden. Ja, det gør den. Men til den tid, vil ca. 50% af os gå rundt med grimme tatoveringer, og så er vi da mange der kan trøste hinanden, når den anden halvdel griner af os.

Den mest legale grund til at få en tatovering er dog klart tatovørens. Han så det som mindfullness. Så har du tendens til stress, så få en tatovering. Jeg lover dig, at du vil få det meget bedre.

4

 • Det lyder helt fantastisk . Jeg er også semitatoverongsjunkie. Det er rent mindfulness.
  Puslespulsbrikken er ret sødt. Det siger mig: der var mange tusind brikker men det er kun os to der passer sammen.
  Vidste du, at brikken også bliver brugt som kendemærke for autisme/Aspergers ? Det er jo en helt anden reference. Sikke en alsidig brik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Vi er flere som ikke er åbenlyse tattoolovers 🙂 jep, så godt på Google, at brikken også symboliserer autisme….og tak, vi er rigtig glade for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg vil så gerne have en tatovering. Men jeg aner ikke, hvor den skal sidde. Og jeg ved ikke, hvad den skal forestille. Jeg har tænkt så længe over det nu, at jeg er blevet endnu mere forvirret. Det eneste, jeg er helt sikker på, er, at jeg overtænker det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   prøv at Google Pinterest + tattoo – der er SÅ mange idéer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram