Min weekendgraf

Strandvænget i fuld firspring

Der er to afkørsler på vejen mod Nyborg. Det er sådan noget man skal sætte sig ind i, inden man kører alene af sted med to børn, for at have formiddagshygge ved Strandvænget (ja, dét Strandvænget – der er et lækkert naturområde, dyr og legeplads. Perfekt, til en udflugt!). Så man ikke efter anden afkørsel tænker, at der må være en tredje. Derfor startede turen med adrenalinrush, da jeg så Storebæltsbroen nærme sig, mens jeg overvejede at køre ud i nødsporet, sætte katastrofeblink på m.m. Jeg blev reddet af gong-gong’en aka. afkørslen til Knudshoved. Herefter dyppede Kongen sko og strømper i et vandbassin og senere forsvandt han med et par børnehavepiger. Jo, vi havde en rigtig hyggelig dag. Helt bestemt. Men jeg var også sådan en lille, bitte smule træt, da det blev aften.

2

 • Fuuuuck, der fik jeg lige sympatikoldsved med dig. Skræmmende oplevelse med bro i sigte, når man ingen intentioner har om at køre over bro 🙂 Kunne også selv have overvejet rask lille u-turn på motorvej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg fik i den grad pulsen op. Fuck, det var nervepirrende!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekendgraf