Strandvænget i fuld firspring

Instagram

Nøj, hvor er jeg sløv til at få skrevet. Til gengæld er jeg en anelse forelsket i Instagram for tiden. Og så har jeg nok også været der, hvor jeg har spekuleret i, at det er besværligt at være delvist anonym på en blog. Hvor jeg har tænkt, at det er hyggeligt at følge blogs med “rigtige” mennesker, som ikke er delvist anonyme. Det er dermed et ret dårligt blogkoncept jeg selv kører, men summasumarum er, at sådan er det. For jeg har det bedst med at være lidt hemmelig. Og med at mine børn er lidt hemmelige.

Nå, men skal vi ikke være Insta-venner? Altså, det jeg prøver at sige er, at selvom jeg er delvist anonym her, så kunne det være sjovt at følge jer på Instagram. Hvor er I?

5

 • Du er velkommen til at følge mig på @lillelisalyspunkt – den er privat, men det er kun for at undgå de åndssvage spammere, så ansøg bare, så godkender jeg.

  Hvad hedder du derinde?

  Lisa // Lille Lisas Univers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder tilsyvende 🙂 Følg mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Will do – og jeg er bettinalk – følg gerne mig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte B

  Har sendt dig en anmodning. Jeg er Birgitte B. Og ikke hemmelig, har lagt insta billeder på bloggen også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandvænget i fuld firspring