Ny sambo

Vores nye og mindre sjove sambo(er)

Èn ting er at have et egern. Noget helt, helt andet er rotter. ROTTER. Havde godt lagt mærke til, at kloakdækslet hældte så mærkeligt. Som om kloakken var ved at blive undermineret. Men det lægger man da ikke noget i, gør man. Sådan noget gør kloakdæksler vel bare. Lige ind til den satans mand fra Grundejernes Kloakservice kom i totalt bagholdsangreb (sådan føltes det, når jeg kun havde meget stramme, og meget tynde leggins på, og en t-shirt, der godt kunne have gået længere ned over bagen…). Når han så oven i købet vækkede mit lille sovende barn, og jeg dermed rytmisk og let hoppende måtte sætte vognen i svingninger, så hørte jeg intet andet end: “….rotter….gravet sig ud….reder i jorden….kloak skal graves op…kontakt forsikring…”.

Nøj, hvor er det altså sjovere med et egern.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny sambo