At kommentere...

Pas på hovedet

Hvis nogen forleden så en pige (?!) på ca. 168 cm komme stampende af sted med hvid Killemoes, cykeltrailer og to skrigende børn, så var det mig. Årsag: Kongen ville ikke have cykelhjelm på, smed den konsekvent på jorden og råbte efter sin far, og Krabaten skreg vist mest af alt fordi, han var sulten. Det er ret sjældent jeg bliver sur, tror ganske enkelt jeg er for træt til det, men det gjorde jeg der. Særligt da jeg lige havde sagt: “ALLE skal køre med cykelhjelm!”, og der derefter kom tre små børn cyklende forbi uden. Og Kongen selvfølgelig så det, og dermed mente at han heller ikke skulle. Så hørte jeg lige mig selv sige (ret højt og krydret med lidt skinger tone): “Det er fandeme også fordi de er for dumme!”. Kan vi ikke alle sammen lige blive enige om, at børn (måske også voksne) bruger cykelhjelm?!?!

3

 • Jo det kan vi… Voksne såvel som børn! For hvem skal passe de stakkels børn der overlevede fordi de havde hjelm på, når deres forældre var for dumme til ikke at have den på. Godt du fik sagt det højt! Burde altså være ulovligt at køre uden cykelhjelm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo. Lad os gøre som i Canada og gøre cykelhjelme lovpligtige – ligesom man skal have sele på i biler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Enig (selvom jeg kommer til at hade det selv…) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At kommentere...