Bvadr

Kom sol, kom grill, kom børnehavemøbelsæt

Manden har ferie. Fantastisk. De første to dage har været dejlige, og derfor skal man lade være med at tænke: “Så øv, nu er der X dage til han skal arbejde igen”. Den var henvendt til mig selv. I går blev jagten på et børnehavemøbelsæt skudt i gang, og den er sådan set ikke slut endnu. Butikker i Odense sælger bare ikke den slags. De (børnene) kan lære at sidde på den rigtige slags. Sgu. Aftensmaden spiste vi hos god veninde og kæreste, som havde været så betænksomme at lave børnevenlig mad. Derfor var det lidt unødvendigt, at Kongen råbte: “ULÆKKERT; ULÆKKERT!”, da han fik sin mad. Han elskede den alligevel, ligesom han elskede akvariet med de gule fisk og at se min veninde lave mad: “Du skal lave mad til mig nu!”.

I dag har vi nydt legehuset, legegrillen, sandkassen og frokost i haven. Vi har også lavet den (dumme) manøvre, som hedder: “Tag-to-børn-med-i-to-forskellige-butikker-hvoraf-den-ene-ikke-har-sovet-middagslur-og-den-anden-forsøger-på-det”. I eftermiddags kom gode venner med sød datter på besøg. Kongen og datteren gik på opdagelse, “grillede” og grinede, og var så søde sammen, at det halve kunne være nok. Gasgrillen sørgede (næsten selv) for lækker aftensmad og så kan man vist heller ikke bruge to feriedage bedre., vel?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bvadr