Jeg kunne egentlig godt bruge...

Superbabys super(ikkeeksisterende)søvn

Krabaten er typen, der ikke behøver at sove. Eller også er han både i stand til at grine, have åbne øjne og sove. Jeg ved det ikke. Det jeg ved er, at han stort set ikke har sovet, altså på “liggende med lukkede øjne”-måden, de sidste par dage. Forleden sov han et par timer til formiddag, nappede kortvarigt om eftermiddagen og var ellers lysvågen. I dag stod han op kl. 6.00 og smilede og grinede sig helt frem til kl. 11.00, hvor de store glugger faldt i.  Uden nogen form for brok og ballade. Hvis jeg var typen, der drak energidrik, ville jeg give dét skylden, men det er jeg ikke. Enten skyldes det den sidste uges abnormt høje chokoladeindtag eller også har jeg bare en superbaby. Tænk, hvis man kunne klare sig gennem døgnet med to timers søvn, eller være i stand til at føre en samtale, grine de rigtige steder og sove samtidig. Ønsketænkning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kunne egentlig godt bruge...