Kongens (guld-)korn

Lockoutet gange to

Det er surt at være lockoutet. Det er endnu mere surt at være lockoutet, når man er på barsel. Så er det nemlig ikke nemt at deltage i alle de fede demonstrationer og happenings, der foregår for tiden. Godt nok er Krabaten en mild fyr, men jeg tvivler alligevel på, at han er gearet til at kæmpe en kamp mod noget, der føles som Goliat. Jeg kunne skrive rigtig meget om, hvad en lærers job indeholder. Og om fordomsrytteri, skjulte aftaler og unfair metoder. Jeg kunne også skrive om, hvordan det føles, når alle har en mening om det job man har – og om hvor svært det er at tøjle sig, når folk, som ikke er branchen, mener de ved mere om det, end de som er. Det gider jeg bare ikke. Facebook bugner af fantastiske debatindlæg, statements, videoer og opråb fra lærere i hele landet. Meget af det er så godt, at jeg tvivler på, at jeg fra min barselsboble, ville kunne gøre det bedre. Tjek det ud. Og tænk så over, hvad du har lyst til at byde dine egne børn.

5116_560_560_0_0_0_0_2

4

 • Mine 2 børn er lockoutet – og deres far er folkeskolelærer, og dermed også lockoutet. Han er afsted hver dag – havde ellers håbet han kunne være hjemme med børnene 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så vildt med den lockout! Og det må være så hårdt at være så udskældt som fag.. Al respekt og støtte til lærerne herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Takker 🙂 Ja, det er enormt irriterende med alle de fordomme, man konstant støder på…Og lockouten er virkelig noget lort! (undskyld, mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kongens (guld-)korn