Om at være i god tid på ønskefronten

Kongens (guld-)korn

1) Mig til Kongen: “Skal vi kramme?”. Kongen: “Det bliver ik’ liiige i dag”.

2)Kongen til mig: “Prøv lige at se, om jeg har en tissekone”. Mig: “!?!?!”.

3)Kongen fra stuen: “Velkommen til jorden!”.

4) Den betænksomme Konge til sin far: “Har du det godt, far?”.

Og så kan det godt være, at Kongen er ved at udvikle sin vilje, og ikke går af vejen for en god diskussion (eller dask/råb), men at finde ud af, hvad der gemmer sig i hans glade hoved, er noget af det mest fantastiske jeg nogensinde har prøvet. Han er simpelthen sådan et fint lille stykke menneske, og nu vi er ved det, så er Krabaten det også (det ved jeg bare. Kan høre det på hans grin og se det på varmen i hans øjne).  Jeg ved, jeg lyder som en mor, der er skudt af på kærlighed lige nu. Det er jeg også.

 

4

 • Jamen, der er ikke noget bedre end ens børn og man må prale med dem lige så meget man har lyst til:) Helt vild med han sagde “Velkommen til jorden” Hvor mon han fik besøg fra?? 🙂

  Varmer mit moderhjerte hertil aften hvor prinsessen 7år læser 45 sider for sin lillebror 5år… Hun læser troligt 10 sider for mig eller faren hverdag nogen gange mere men for lillebror læser hun så meget han vil ha’ hende til:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det der “Velkommen til jorden” et vist noget han har hørt i nogle kortfilm med figurerne fra Cars…det lyder så skørt 🙂 Sejt, at hun læser så meget – og dejligt, at dine børn kan have glæde af hinanden på den måde også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  HA! Børn er vidunderlige…. glæder mig til at min kan sprede lidt guldkorn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, der kommer simpelthen så mange sjove når de når to-års alderen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være i god tid på ønskefronten