Hvis jeg kunne spise risengrød til aftensmad hver dag....

Hvorfor det er vigtigt at have et cirkustelt

I min stue står et telt fra Ikea. Et cirkustelt i røde og gule farver. Når man sidder i det, bliver det på nul komma fem til en sauna. Sådan føles det i hvert fald. Her til aftes, var teltet proppet til bristepunktet med Kongen, Krabaten, Manden og jeg. Det var saftsuseme varmt. Og monsterhyggeligt. Så kan det godt være, at sveden løb, at Kongen pressede sit hoved i øjet på mig, at han senere mente han var nødt til at sidde på Gemalens hoved, og at Krabaten var nødt til at blive holdt op i luften i strakt arm, for ikke at blive mast. Til gengæld var “Hvorfor vil Nej Gris ingenting?”, som skulle læses for 87. gang, meget bedre. Måske fordi, Manden stod for alle replikkerne, mens jeg var oplæser. Og fordi, han læste dem med en stemme som, i følge ham selv, lød som “en mand, der er blevet sparket i løgene”. I sådanne øjeblikke, giver det hele mening. Det gør det bare.

5

 • Man bliver simpelthen nødt til at have et cirkustelt! Jeg har prøvet at overbevise HDD om det i et par dage nu, men han nægter. Min plan er at blive ved med at tale så meget om det, at han giver sig bare for at få ro. Måske jeg skal læse dette indlæg op for ham gentagne gange. For det GIVER mening. Man SKAL have et cirkustelt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder skisme også møg hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh hvor hyggeligt 🙂 mine unger er vokset fra cirkustelte, men synes det er top-hyggeligt at slæbe dyner og puder ind i sofaen og ligge der og putte.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg kunne spise risengrød til aftensmad hver dag....