Om skydere

Status pt.

Status pt. i den fynske Provins:

– Jeg har brugt oceaner af kræfter på at overbevise såvel mig selv, som andre om, at lockouten ikke omfatter mig. Det gør den så. Og her kunne jeg skrive en masse grimt om KL og ret meget flot om os lærere, men jeg gider ikke. Jeg gider simpelthen bare ikke.

-Snacker for vildt for tiden. Lige præcis derfor, og måske også af andre grunde, er jeg ikke hoppet med på bølgen omkring stenalderkost. Tiden før pålægschokoladens indtog siger mig ingenting. Absolut ingenting.

-Drømmer om at tage til en koncert. Med min mand. For at fejre snarlig bryllupsdag. Jeg siger Fallulah, han siger Suspekt. Jeg siger Raveonettes, han siger Suspekt. Jeg siger Tim Christensen, han siger Suspekt. For det første er Suspekt ikke på programlisten og for det andet er jeg ikke sikker på, at jeg magter at høre på pik, patter og overdreven stønnen i 1,5 time i træk. Heller ikke selvom beatet er fedt.

-Har en Krabat, som nu har rundet de 3 mdr., og som lige præcis er 3 mdr. dejligere, end da vi så ham første gang. Han smiler og griner som en gal, med sin store, åbne mund og runde øjne. Han elsker at trille, slå kolbøtter og lege “ro, ro, ro din båd” (jeg vipper og gynger ham, til mine arme syrer til. På det tidspunkt har jeg sunget sangen nok gange til, at vi begge er delvist søsyge og tilnærmelsesvist kan mærke havgusen).

2

  • Jeg er vokset op med suspekt og ville ønske, at de heller ikke var på programlisten dengang… Deres popularitet har i min verden altid været omvendt proportionel med mørk pålægschokolade.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om skydere