Frit fra leveren

Reptile Youth og romkugler

Manden er til koncert. Reptile Youth på Kulturmaskinen, værtshus og Mac D. inden. Øl. Mange øl. Jeg er sunket ned i sofaen, har spist alt for mange romkugler og hygget med Søster. Aftenen er sådan set forløbet godt. Søster sørgede for mexikanske pandekager, killede Kongen og hoppede rundt med Krabaten. Jeg trøstede Kongen, da han knaldede hovedet i stuebordet og forsøgte hvert 5.-.10 minut at få Krabaten til at droppe den stærkt stressende brokkelyd. Om jeg også gerne vil til koncert? Ja, da. Har bare pt. følgende kriterier: Den skal starte/slutte tidligt (er træt), der skal være alkoholfrie øl (ammer…og er træt), der skal være pause hvert 20. min. (skal være sikker på at Krabaten klarer sig…og er træt) og der skal være mad. Og romkugler. Og boller med smør. Jeg tror ikke det lykkes foreløbig. Jeg er (næsten) ikke misundelig på Gemalen og jeg tror også det lykkes mig at gå i seng før han kommer hjem. Men det er helt ok, at vi skal i Løvens hule med et par venner i morgen formiddag. Tidligt.

Reptile-Youth

3

 • Tror du ikke snart det lokale plejehjem får besøg af noget “fællessang på bakken”-koncert. Det tror jeg ville opfylde alle kriterier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Skræmmende, men jeg tror du har ret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker, at det skulle have været min BA-opgave, at lave et eventbureau med koncerter efter dine kriterier. Med masser af romkugler. Og groupies der skulle tvinges til at give mødre massage i stedet for blowjobs til kunstnerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frit fra leveren