Sandheder fra en løgner

På skjul i Rema

Nogen gange gør jeg noget, jeg ikke helt forstår. Som i dag, da jeg var i Rema, og så skyggen af en ny veninde, som jeg faktisk rigtig godt kan lide. Og jeg så alligevel valgte, at snige mig rundt i Rema, for at hun ikke skulle se mig. Stirrede stift på kalkfjerner i 5 min., hev mobilen op af lommen ti gange og spottede hende bag diverse paller og reoler. Ringede gentagne gange til Manden, i håbet om, at han ville tage den, så jeg kunne “skjule mig” i samtalen. Nåede faktisk derud, hvor jeg sendte en: “Ring lige, der er en jeg vil undgå i Rema”-besked. Jeg kunne jo også bare have sagt “hej” og forklaret, at jeg havde travlt, og derfor ikke havde tid til at snakke. Det havde nok været nemmere. Og hurtigere. Og knap så skørt. I øvrigt endte jeg også med et mærkværdigt filmkøb. Bare fordi jeg stod så længe ved (bag)DVD-standeren, at jeg følte, jeg var nødt til at købe en.

IMG_0494

 

6

 • Det der, det kender jeg alt for godt. Jeg synes det er så svært at møde folk, jeg kender en lille smule, for jeg er elendig til smalltalk og hvordan slipper man egentlig væk igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Lige præcis. Og jeg havde travlt og kunne derfor ikke overskue tanken om, hvordan jeg hurtigt skulle kunne “slippe ud” af samtalen igen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – hvorfor GØR man det? Jeg kender det også alt for godt og bagefter synes jeg altid at jeg er jordens mest fjollede menneske…men det er nok især for at undgå den lidt akavede ‘nåhmen-jeg-må-også-videre’ situation…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih altså, troede jeg var den eneste, der nogle gange har det sådan! Dejligt at høre, at jeg ikke er alene 😉
  Men det ER altså lidt mærkeligt. For tit er det jo folk, man faktisk rigtig godt kan lide. Og jeg er faktisk rigtig god til smalltalk og til at snakke med gud og hver mand. Men hvis man har en off-dag, så kan det jo være ligemeget – så orker man det bare ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Nemlig. Og hvis man har travlt, hvad jeg havde, så kan det nogen gange være uoverskueligt at skulle til at stoppe op og smalltalke, når man egentlig er nødt til at fare hurtigt videre…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheder fra en løgner