Penicillin og sofakig

On the road again

Vi er på vej. På vej tilbage, takket være penicillin og et overforbrug af is og suppe. I dag var vi tilmed så friske, at vi tog til Sydfyn, og besøgte svigerfamilien. Kongen nød dagen, selvom søløvehostet for alvor har bidt sig fast i hans hals og selvom han ikke fik sovet middagslur, og derfor løb rundt med blussende kinder og stenerøjne.På Sydfyn er der højt til loftet. Der er faktisk så højt, at man godt må løbe om kap i huset. Og nippe lidt til kagen før os andre. Og have store armbevægelser. Sådan et sted, der er fedt at være barnebarn i. Faktisk er det også sådan hos mormor og morfar. På det punkt, er Kongen og Krabaten særdeles heldige. I min barndom, talte Søster og jeg om “de sjove” og “de kedelige” bedsteforældre. Ok, det var så nok heller ikke så svært at blive det sjove par, når de andre var indre missionske, men alligevel…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Penicillin og sofakig