Go, go, go!

Nede med de fede

Og så var det så planen, at Kongen skulle have holdt fridag med Krabaten og jeg i dag. Vi skulle have været ude og bytte lidt gaver, været på legeplads og måske fiflet lidt med noget kartoffeltryk. Hvad endte det med?! Det endte med, at jeg har skåret grimme ansigter, hver gang jeg har skullet synke, og aller mest har ledt efter steder, hvor jeg diskret har kunnet spytte. At Kongen dog har været hjemme, men at det udelukkende skyldtes et mix mellem min stædighed og hans søløvehost. Det var i øvrigt ikke kun mig der led. Det gjorde Manden også, så han var også hjemme. I stedet for familieudflugt til naturlegeplads gik turen til Lægevagten på OUH. Resultat: To voksne med halsbetændelse og et barn, der er i risikozonen, for at blive smittet. Hallefuckingluja. Inden da, slæbte Kongen og jeg os ud for at bytte gaver fra Krabatens navngivningsfest. Kongen er sej til den slags. Han plager aldrig om noget. Måske fordi han ved, at jeg har svært ved at lade være med at købe noget. Dagens fangst: Angulus sandaler (kun 300 kr!!!!), et gevær (?!?), vandfarver og modellervoks. Det hjalp lidt på halssmerterne. Ligesom al den is og suppe vi har kylet ned også har gjort. Nu er vi pumped up på penicillin og Kodimagnyl. Og selvmedlidenhed, ej at forglemme.

030147585

De minder lidt om ovenstående, men er lidt mere lukkede i snuden.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go, go, go!