Sofajagt

Min ven, mascaraen

Hver morgen camouflerer jeg mig bag en maske. En maske af makeup. Det har jeg gjort så længe, at det er blevet en vane, som ikke sådan er til at lægge fra sig. Et afhængighedsforhold, kan man sige. En dag tog jeg mig sammen (eller ok, jeg kom for sent op..), og tog på arbejde uden mascara på. Når man sådan ca. 20 gange (mindst) i løbet af en dag, så bliver spurgt om, hvad der er sket? Om man er træt? Hvorfor man ser anderledes ud? Finder man ud af, at man tilhører kategorien “os der bruger makeup, fordi vi er nødt til det”. Nu er jeg mor til to, og har dermed fået et endnu tættere forhold til min mascara. Nogen gange kan den (næsten) viske nattens uroligheder væk. Næsten. Og helt seriøst – den her mascara er vanvittigt god.

loreal-paris-mega-volume-collagene-24h-mascara-extra-black-9mlFra Loreal, i øvrigt…

6

 • Birgitte B

  Hvis jeg går uden mascara spørger folk om jeg er syg. Jeg har nemlig helt lyse vipper. Kan anbefale en concealer, f.eks fra Loreal Magic Touch. Den tager de sorte rander under øjnene efter en nat med minus søvn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Takker for tippet. Bruger også concealer…og pudder, rouge, streg og øjenskygge. Ellers ligner jeg Døden fra Lübecks søster. Jo, jo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha…sådan en er jeg også! Selv min far kommenterede det sidst jeg ikke havde mascara på og han er altså ikke normalt specielt opmærksom omkring den slags…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Så ved man, at den skide (undskyld, mig…) mascara er et must…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min teori er altså, at det er fordi folk har vænnet sig til at se dig med mascara og derfor reagerer på den forandring og ikke på at du ikke ser fin ud uden (men nu har jeg jo heller ikke set dig;) ). Jeg går fx aldrig med mascara i hverdagen og får heller ikke kommentarer på det (men det kan selvfølgelig være fordi folk har vænnet sig til, at jeg altid ser træt ud). Til gengæld synes folk, jeg er vildt sminket til fest med mascara..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg håber du har ret. Vil gerne være en der kan bære at gå uden mascara. Pt. er jeg nok der, hvor jeg tænker, at mange andre kan det, men ikke mig. Godt nok er mine øjenvipper naturligt sorte, men de er bare hverken fyldige eller lange nok…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofajagt