Capri tur/retur

Fik jeg sagt, at jeg elsker livet i den fynske provins?

Mænd, mødre, ældre brødre og babyer var en fantastisk cocktail i går. Mødtes med den uofficielle mødregruppes familier til formiddagshygge i nybygget hus med duft af stempelkaffe, kanelkage og nybagte boller. Kongen så vi ikke skyggen af, bortset fra, da han bjæffede rundt og var hund under bordet. Ellers, havde han travlt med at udforske LEGO, ridderkostume og oppustelig krokodille. Til slut nåede han endda dertil, at han havde set nok på legetøjet til også at interessere sig for de tre andre (og ældre) drenge. Og de kom hurtigt på kram. Det er ikke sidste gang vi mødes med hele flokken. Det er jeg rigtig glad for. Og fik jeg egentlig sagt, at jeg elsker livet i den fynske provins?! Gjorde jeg?! IMG_0786

Og der kan se sådan ud…

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Capri tur/retur