Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Det lyder som en god fest med gode børn og gode gaver og god mad! Det er også pokkers svært, at få taget et billede, når man pludselig er så mange, at det bliver et gruppebillede.. Vi har endnu ikke et. Har I husket at give ham navn officielt? Vi holdt totalt snydenavngivning, for det passer vores temperament bedst at vente til sidste øjeblik med at melde navnet til det offentlige..

  • familiendanmark

   Det var simpelthen sådan en skøn dag. Haha, havde slet ikke tænkt på, at det jo faktisk ikke bare er et billede, men et gruppebillede, der skal tages! Skræmmende og hyggeligt på samme tid…Jep, han har også et navn på den officielle måde – på trods af, at vi sendte papiret til et forkert sogn…

 2. Tillykke med ham – og godt at høre, at festen gik fint 🙂

  • familiendanmark

   Tusind tak 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk