Lamazeeffekten og bristede syninger

Mislykket husmor

Kender I det der med at overvurdere sine egne evner?! Det har jeg vist lige gjort. Da Manden og jeg forleden talte om Krabatens navngivningsfest var vi enige om, at vi skulle lave maden selv. Noget kan man lave på forhånd og fryse ned, og resten ville vi saaaagtens kunne lave dagen før og morgenen inden. I dag har jeg kastet mig over “det laver vi da bare lige og fryser ned”-delen af menuen. Halvvejs inde i projektet, kan jeg derfor konstatere, at planen er droppet. Fuldstændig droppet. Ikke om jeg gider bruge mere tid på noget jeg åbenlyst er idiot til.

Med oprejst pande gik jeg tidligere i gang med at lave krydrede frikadeller. Jeg var mega god til at røre farsen sammen. Jeg var også ganske ok til at lave små kødboller og lægge dem på panden. Her slutter det gode så også. Frikadellerne enten gik i stykker eller blev brankede og til sidst var jeg så sur, at jeg var nødt til at ringe til Gemalen og rase ud, for derefter at sætte mig rødglødende til computeren, for at finde noget “mad ud af huset”. Det lykkedes og jeg har dermed alligevel overholdt dagens plan om at “lave mad” til Krabatens kommende fest.

12

 • Ih… det lyder da vist som noget jeg kunne have gjort!! Vi havde også store planer om at lave maden selv til vores bryllup!! Yeah right, who was I kidding… Føtex slagteren leverede det mest fantastiske mad:) Kan varmt anbefales!

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Føtex slagteren er også blevet vores redning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh mand – kan jeg sgu godt forstå. det skal nok blive en god fest alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det håber jeg! Føtex slagteren redder os forhåbentlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • simplicityisalwaysbetter

  Du er virkelig god til at skrive! Hyler af grin hver gang 🙂

  http://www.simplicityisalwaysbetter.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – sig det endelig videre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor jeg bare kan nikke genkende til det med at skyde lidt over evne. Det er virkelig nedtur, for i hovedet fungerer det hele, der er plads, overskud og det er nemt. Virkeligheden kan været så grum 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Forsøget med bøfferne blev en brat opvågning for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God beslutning – jeg hader seriøst at lave mad, selvom det er mig, der står for det herhjemme, så ville ALDRIG kunne overskue at skulle lave til en hel fest! Gad godt være sådan en, der gik vildt meget op i madlavning og var god til det…men nå, så har man nok nogle andre talenter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg ville også gerne kunne blære mig i et køkken. Eller bare finde ud af at kunne lave mad til gæster. Men du har ret, så har man sikkert nogle andre talenter. Føler bare ikke jeg får så meget ud af, at jeg er god til zumba 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo da, en lækker krop 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det tager bare så laaaaaang tid…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lamazeeffekten og bristede syninger