Barselsundringer 1#

Er I klar over, hvor svært det er…

…at gøre klar til en navngivningsfest, som skal holdes i ens eget hus i morgen, når man har valgt at give 2-årig krudtugle en fridag med Krabaten og en selv. Nå, ikke? Det er ret svært. Vaskede i turbofart noget af gulvet i går og endte med at klatvaske lidt igen i dag. Det var, hvad der kom ud af, at lade Kongen lege med bouillonterninger mens jeg ammede, og fordi jeg lod ham balancere af sted med en grydeske gennem stuen, fordi han syntes jeg skulle smage og fordi jeg syntes det var sødt. Faktisk legede han med det ret længe, og jeg var så fascineret af hans fantasi, at jeg glemte at tænke på, hvor meget det svinede, og egentlig først vågnede op af min trance, da han skulle til at putte bouillonpulver i munden på Krabaten.

Her til aften har Gemalen og jeg slæbt havebordet ind, dækket bord og bagt browniekage. Bordene har fået lyse duge på, grønne tallerkener og gule tulipaner. Tænker du påske? Det er ikke meningen. Jeg kan bare virkelig godt lide grøn. Og tulipaner.  Ingen lyseblå sutteflasker, rangler eller sko. Det er med vilje. Jeg gad godt have pyntet med et eller andet genialt, men vi har været for trætte til at få ideen. Til gengæld har vi lavet bordkort med billeder af Krabaten. Og ja, jeg er billedkunstlærer og burde have fundet på noget kreativt. Kodeordet er burde. IMG_0467

Krabaten er SÅ klar til fest i morgen. Kongen er lidt mere forbeholden…

2

 • Det er da et skønt billede:) ha’ en dejlig fest og der er da ingen der ser gulvet når dine to charmetrolde er tilstede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak for de søde ord – vi har virkelig haft en skøn dag med glade børn og glade gæster!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsundringer 1#